Rots en Watertraining
voor kinderen van de basisschool

06 - 54 781 879
[email protected]

Wij zijn erg blij om te zien hoe, met behulp van je sessies, onze zoon stapje bij beetje steeds meer over zijn angsten heen weet te stappen.

Natuurlijk heeft hij nog zo zijn spannende momenten als er iets nieuws op zijn pad komt, maar met je tips is het voor ons ook makkelijker om hem daarin beter bij te staan en te sturen zodat elke keer een nieuwe hobbel genomen kan worden.

– Ouders met een zoontje (8)

Twee keer per jaar in januari en september organiseer ik open groepstrainingen Rots en Water voor kinderen van de basisschool.

Rots en Water training

Ieder jaar in januari en september organiseer ik open groepstrainingen Rots en Water voor basisschool kinderen. We formeren kleine groepjes van maximaal 10 kinderen van dezelfde leeftijd (6+, 8+ en 10+). De grootte van de groepjes is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Veel jongens (en ook meisjes) zijn afgesloten van hun gevoel. Fysieke oefeningen helpen om je lichaamsbesef te vergroten. Wat gebeurt er als je spieren aanspant, als je adem naar je buik gaat, als je voeten stevig op de grond staan?

Daar sta je meestal niet zo bij stil. Door leuke speelse oefeningen leer je te voelen en ervaren.

Lees er meer over op de Rots en Water training Utrecht pagina.

Agenda

Telefonisch consult:  maandag of donderdag van 9.00-10.00 op aanvraag.

Lees meer over aanmelding en kosten.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor m'n nieuwsbrief.

Recente blogs

Bekijk alle blogs