Trainingen bij Lia van Kooten

06-54781879
[email protected]

Ik kon mijn hele verhaal vertellen met poppetjes en tekeningen. Dat duurde best lang maar dat vond Lia helemaal niet erg. Dat vond ik heel fijn. De thermometer vond ik leuk en spelen met de G’s en de groene gedachten. Dat heeft me wel geholpen. Ik ben nu minder vaak boos op school.

– G, jongen 11 jaar, pestproblemen

Kinderen kunnen bij mij de training Rots en Water volgen. Ook voor ouders geef ik trainingen. De ouderpowertraining voor puberouders via Balans. Nieuw is de training jongens opvoeden lastig? Een uitdaging voor moeders!

Rots en Watertraining

Download hier de flyer rots en water.

Twee keer per jaar (jan, sept) organiseer ik groepstrainingen Rots en Water voor kinderen van de basisschool. Meer informatie vind je hier. Opgeven kan via het formulier.

Jongens opvoeden lastig?
Een uitdaging voor moeders!!

Moeders zijn soms onzeker of hebben vragen over de opvoeding van hun zoon. Logisch want zelf zijn ze meisjes. Dan kan het lastig zijn je te verhouden tot je zoon. Maar het is ook een mooie uitdaging waar je zelf rijker van kan worden. In deze nieuwe training geef ik veel informatie maar oefenen we ook met Rots en Wateroefeningen waardoor je krachtiger wordt in je opvoeding. Meer informatie vind je hier.

Agenda


Schooljaar 2018-2019

Voor de uitvoering van arrangementen op basisscholen in Utrecht voor schooljaar 2018-2019 is weer ruimte. Bel of mail voor informatie

29-5- 2018

Balans Utrecht organiseert een avond over NLD. Voor info en aanmelden klik hier.

Rots en Watertraining
De groepstrainingen zijn voorlopig opgeschort. Individuele begeleiding met Rots en Water is wel mogelijk.

Op afspraak
Individueel consult ouder(s), kind, jongere
Kindertolk consult voor ouders
Workshop Jongensproblemen? Jongensoplossingen!! voor ouders of leerkrachten.
Rots en Watertraining voor groepen

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen