Trainingen

06 - 54 781 879
info@liavankooten.nl

…Afgelopen school jaar heb ik weer gehaald ik zit nu in 4tl dus examenjaar best spannend maar mede door jou oefeningen die ik regelmatig terug kijk en ga uitvoeren, ben ik zelfs naar de excellent klas gegaan… Als ik eventjes in een dipje zit dit schooljaar zou ik aan jou oefeningen terug denken met als doel slagen en het liefst doorstromen naar Havo. Groetjes, M

– M, jongen 16 jaar, faalangst

Kinderen kunnen bij mij de Rots en Water training volgen. Ik geef ook workshops  voor ouders. Voor moeders is er 'Jongens opvoeden? Een uitdaging voor moeders! en voor puberouders is er 'Ouderpower'.

Op deze pagina vind je informatie over de workshop 'Jongens opvoeden? Een uitdaging voor moeders!' en 'Rots en Water training voor kinderen van de basisschool'.

Woensdagochtend workshop 'Jongens opvoeden? Een uitdaging voor moeders!'

Moeders zijn soms onzeker of hebben vragen over de opvoeding van hun zoon. Logisch, want zelf zijn ze opgegroeid als meisje en dan kan het lastig zijn je te verplaatsen in een jongen. Maar een zoon opvoeden is ook een mooie uitdaging waar je zelf rijker van kunt worden.

Wil je samen met andere moeders geïnformeerd worden over opvoeden van jongens en best- practices uitwisselen? Dan is de workshop jongens opvoeden iets voor jou.

Ook grootmoeders die betrokken zijn bij de opvoeding van hun kleinzonen zijn van harte uitgenodigd.

Wat kun je verwachten

  • nieuwe kennis en inspiratie voor de aanpak van problemen bij de opvoeding van je kind
  • gelegenheid om onder begeleiding ervaringen en best practices uit te wisselen met andere ouders over het thema
  • lekker fysiek aan de slag met Rots en Water oefeningen die goed van pas komen bij de opvoeding van je kind

Meer informatie over de eerstvolgende workshop vind je hier. Wil je meer informatie en/of je aanmelden? Bel me dan even 06 - 54 781 879 of stuur een mail. Ik sta je graag te woord.

Meer lezen over jongens opvoeden

Wil je graag meer lezen? Check dan m'n blog. Daar vind je uitgebreide artikelen over het verschil tussen jongens en meisjes en wat de gevolgen daarvan zijn. Ook geef ik tips over hoe je de relatie met je zoon kunt verbeteren, zoals:

Rots en Water training Utrecht basisscholieren


LET OP! De eerstvolgende training is tot nader order uitgesteld. Een groepsaanmelding is wel mogelijk. Bel me om de mogelijkheden te bespreken. Of stuur een mail. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


Ieder jaar in januari en september organiseer ik open groepstrainingen Rots en Water voor basisschool kinderen. We formeren kleine groepjes van maximaal 10 kinderen van dezelfde leeftijd (6+, 8+ en 10+). De grootte van de groepjes is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

De rots en watertraining is gericht op :

  • lichaamsbesef, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen
  • weten wat je wilt, doorzetten, opkomen voor jezelf
  • rekening houden met anderen, flexibiliteit, communicatie
  • keuzemogelijkheden leren kennen in communicatie en sociale situaties

Veel jongens (en ook meisjes) zijn afgesloten van hun gevoel. Fysieke oefeningen helpen om je lichaamsbesef te vergroten. Wat gebeurt er als je spieren aanspant, als je adem naar je buik gaat, als je voeten stevig op de grond staan?

Daar sta je meestal niet zo bij stil. Door leuke speelse oefeningen leer je te voelen en ervaren.

Oefeningen met Rots- en Waterkracht

We doen oefeningen met Rotskracht. Wanneer is het handig om je stevig als een onverzettelijke rots op te stellen? Bijvoorbeeld als je voor je eigen mening uit wilt komen.

En we oefenen met Waterkracht. Water is soepel en behendig, maar ook heel sterk. Wanneer is het handig om soepel mee te bewegen? Bijvoorbeeld als je graag met vrienden wilt spelen.

Agenda

Telefonisch consult:  maandag of donderdag van 9.00-10.00 op aanvraag.

Lees meer over aanmelding en kosten.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor m'n nieuwsbrief.

Recente blogs

Bekijk alle blogs