Tarieven en vergoedingen

06 - 54 781 879
info@liavankooten.nl

…Afgelopen school jaar heb ik weer gehaald ik zit nu in 4tl dus examenjaar best spannend maar mede door jou oefeningen die ik regelmatig terug kijk en ga uitvoeren, ben ik zelfs naar de excellent klas gegaan… Als ik eventjes in een dipje zit dit schooljaar zou ik aan jou oefeningen terug denken met als doel slagen en het liefst doorstromen naar Havo. Groetjes, M

– M, jongen 16 jaar, faalangst

Integratieve kinder- en jeugdtherapie valt onder complementaire zorg. Het wordt uit de aanvullende verzekering vergoed, als je die hebt afgesloten en als de verzekeraar dit type zorg in het verzekeringspakket heeft opgenomen. Hoeveel vergoed wordt verschilt per verzekeraar. Je eigen risico wordt niet aangesproken door de consulten kinder- en jeugdtherapie en er is geen verwijzing nodig.

Tarieven, vergoedingen en overige informatie

Stap 1 van mijn aanpak, telefonisch kennismaken en de mogelijkheden bespreken, is kosteloos. Vooraf weten we niet hoeveel tijd stap 2, de intake en stap 3, de begeleiding in beslag zullen nemen. Vandaar dat ik met een uurtarief werk.

  • Consult uurtarief: € 80,-

De tarieven voor arrangementen op de basisschool en trainingen kun je telefonisch bij me opvragen.

Vergoedingen

  • Er is geen verwijzing nodig.
  • Vergoeding van de consulten integratieve kinder- en jeugdtherapie in mijn praktijk is bij veel verzekeraars mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, alternatieve zorg. Je eigen risico wordt niet aangesproken.
  • Op de VVVK lijst van verzekeraars * vind je een overzicht van de mogelijkheden. Bekijk je eigen zorgverzekering om te zien op welke vergoeding vanuit het aanvullende pakket je recht hebt.

Wil je graag meer weten over hoe ik jullie kan helpen en wanneer je
in aanmerking komt voor een vergoeding? Neem gerust contact op!

Klik hier voor de vergoedingenlijst 2019

Voorwaarden dienstverlening

  • Mijn praktijk is aangesloten bij de VvvK (lidnummer A-14-181), de RBCZ (licentiecode 409176R) de SCAG (registratienummer 11796) en het SKJ (licentienummer 100024371).

 

Overige informatie

Ik ben:

Werk samen met:

  • kinderfysiotherapeut Marieke Smits van Fysiotherapiepraktijk Lutmers in Tuindorp

En ben verbonden aan:

  • een intervisiegroep van integratief kinder- en jeugdtherapeuten en werk (op afstand) samen met Kinderpraktijk Margreet Bolder

 

Ik ben te vinden op therapeutvinden.datzitzo.com
 

* aan deze lijst kunnen geen rechten ontleend worden

Agenda

Telefonisch consult:  maandag of donderdag van 9.00-10.00 op aanvraag.

Lees meer over aanmelding en kosten.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor m'n nieuwsbrief.

Recente blogs

Bekijk alle blogs