Coaching voor puber of jongere

06 - 54 781 879
info@liavankooten.nl

Dat ik zelf rustig kan worden door adem laag. Rotskasteel en focus gebruik ik wel eens op school. ADHD is vervelend maar jij zei dat het ook voordelen heeft. Zoals creatief en sociaal. Dat is wel cool..

– W, jongen 13 jaar, druk gedrag

Als je een sportblessure hebt wil je er graag snel vanaf, want je wilt verder komen in je sport. Als het niet zo lekker loopt in je leven, of je maakt je zorgen, dan wil je daar vast ook snel vanaf omdat je verder wilt komen.

Dus blijf er niet mee lopen en doe er wat aan, want dat kan echt. Je kunt samen met mij werken aan oplossingen.

Puberteitsproblemen

Als je tussen de 13 en 22 bent, kun je last hebben van dingen als:

  • teveel gamen
  • weinig motivatie voor school
  • zeurende ouders of school
  • boosheid of ruzies
  • faalangst
  • pestgedrag
  • verliefdheid
  • je snapt jezelf niet meer, het is een warboel in je hoofd

Wat loopt bij jou niet lekker? Lees verder hoe ik werk met jongeren van 13 tot 20+, want ik neem je serieus.

Wat doe ik wel – en wat niet

Ik ben Lia en ik luister rustig naar je, want ik ben in jou geïnteresseerd en ik ben benieuwd hoe jij het ziet, doet of wilt.

Ik ben niet je moeder of je juf en je moet niets van mij. Jij wilt van je probleem af en ik luister naar je en help je bij het vinden en nemen van stappen. Ik sta stevig als een rots en wat het ook is waarom jij naar me toe komt, het mag er zijn.

Wat je kunt verwachten

Bij eerste afspraak ontvang ik je in mijn praktijk, maken we kennis en heb ik de tijd voor je. Je kunt één van je ouders meenemen of je komt alleen. Jij bepaalt na de eerste kennismaking of je mij ziet zitten en terugkomt. Dan komt de rest vanzelf.

We verkennen samen wat niet lekker loopt maar vooral wat wel lukt, want daar kunnen we beginnen. We gaan aan de slag om je problemen aan te pakken op een manier die goed bij je past.

Klinkt serieus? Misschien, maar jij bent het waard om serieus genomen te worden. Ik hou ook van lachen en we maken het prettig met elkaar.

Helpt het ook?

Door goed op te letten wat bij jou past en hoe het voor jou werkt leer jij hoe je weer verder kunt op jouw manier. Daar heb je wat aan voor het oplossen van je problemen nu en in de toekomst. Daar gaan we samen ons best voor doen.

Heb je vragen? Stel ze gerust

Als je vragen heb of je wilt je aanmelden bel me of laat iemand anders voor je bellen of vul onderstaand contactformulier in, dan probeer ik binnen een dag te reageren. Op vrijdag, zaterdag en zondag kan het even langer duren.

Contactformulier

Gebruik het onderstaande contactformulier om me een bericht te sturen.

Captcha Code

Ik gebruik je gegevens alleen om je e-mail te kunnen beantwoorden (zie ook mijn privacyverklaring)

Agenda

Telefonisch consult:  maandag of donderdag van 9.00-10.00 op aanvraag.

Lees meer over aanmelding en kosten.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor m'n nieuwsbrief.

Recente blogs

Bekijk alle blogs