Trainingen bij Lia van Kooten

06-54781879
info@liavankooten.nl

Lia heeft ons veel inzicht gegeven in hoe ons kind reageert op bepaalde situaties en waar haar behoeftes liggen. Daarnaast geeft ze positieve feedback op aanpak van ouders waardoor je gericht aan oplossingen kunt werken. Fijn en warm contact en zeer professioneel. Zeer hartelijk naar kinderen.

– Moeder S, dochter 10 jaar, boos en opstandig gedrag

Kinderen kunnen bij mij de training Rots en Water volgen. Ook voor ouders geef ik trainingen. De ouderpowertraining voor puberouders via Balans. Nieuw is de training jongens opvoeden lastig? Een uitdaging voor moeders!

Rots en Watertraining

Download hier de flyer rots en water.

Twee keer per jaar (jan, sept) organiseer ik groepstrainingen Rots en Water voor kinderen van de basisschool. Meer informatie vind je hier. Opgeven kan via het formulier.

Jongens opvoeden lastig?
Een uitdaging voor moeders!!

Moeders zijn soms onzeker of hebben vragen over de opvoeding van hun zoon. Logisch want zelf zijn ze meisjes. Dan kan het lastig zijn je te verhouden tot je zoon. Maar het is ook een mooie uitdaging waar je zelf rijker van kan worden. In deze nieuwe training geef ik veel informatie maar oefenen we ook met Rots en Wateroefeningen waardoor je krachtiger wordt in je opvoeding. Meer informatie vind je hier.

Agenda


17 Januari 2017
Balans Utrecht organiseert een avond over de overstap van de basisschool naar de middelbare school voor kinderen met extra zorgbehoeften. Voor info en aanmelden klik hier.

Rots en Watertraining
De groepstrainingen zijn voorlopig opgeschort. Individuele begeleiding met Rots en Water is wel mogelijk.

Op afspraak
Individueel consult ouder(s), kind, jongere
Kindertolk consult voor ouders
Workshop Jongensproblemen? Jongensoplossingen!! voor ouders of leerkrachten.
Rots en Watertraining voor groepen

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen